”Sfatu' țării” pentru strategia pe anul viitor al companiei Tale se face la văleni

Situat strategic la jumătatea distanței între cele două capitale Chișinău și București, fiind de asemeni și cea mai apropiată locație turistică a Moldovei de România; Eco-Village Văleni și Lunca Prutului reprezintă locul ideal pentru o etnoVERSARY CORPORATE, dănțuind cu colegii până în zori, formând parteneriate durabile între companii de pe ambele maluri de Prut, bineînțeles și ”punând țara la cale” pentru următoarele trimestre de activitate (mai ales după două pahare de vin BUN din crama Corbu).

Dis' de dimineață

Omul gospodar din orice companie / multinațională / organizație se trezește dis’ de dimineață. 

Atunci mergem, însoțiți de ghizi locali să descoperim toate frumusețile Luncii Prutului, cu barca sau kaiac-ul urmărind pelicanii pe Lacul Beleu, cu bicicleta sau ATV-ul pe Colinele de Aur ale Văleni-ului și descoperind poveștile, obiceiurile și legendele locului la diversele Ateliere de Gastronomice / Meșteșugărești / Creație și la Muzeul de Istorie din Văleni; sau de ce nu, degustând unele din cele mai fine ale Moldovei la vinariile din Luncă : Vinăria din Vale/Domeniile Davidescu, Vinăria Corbu sau Domeniile Pană. 

Foișorul de lemn al Eco-Village Văleni este gata oricând sî găzduiască până la 150 de invitați, îmbrăcat în decorațiuni rustice și covoare tradiționale. Mâncăruri alese vă așteaptă pentru a păși în atmosfera ”cortului de sărbătoare”. 

Continuăm ziua cu discuții și prezentări aprinse, evenimente de teambuilding și alinieri strategice; toate presărate cu bucatele ”lichi-n bot ” făcute cu pasiune de bucătăresele noastre și bine-înțeles nelipsitul vin rubiniu. Multiple locații sunt disponibile pentru conferințe (foișorul rustic în aer liber, Resturantul Dor, Muzeul de Istorie, etc.) în satului Văleni, dotate cu sonorizare, proiector și toate cele necesare.

iar seara? . . . Ehh, ca sEARA!!!

                                                                                             Și mai multe ALINIERI STRATEGICE!

Vă oferim

– Meniu tradițional cu “bucate de nuntă” preparate după rețete strămoșești și coapte în cuptorul tradițional.

– Vinul țărănesc cu gust și calități deosebite “Cabernet, Merlot, Cahor”.

– Program artistic tradițional, modelat de “Crăițele” din Văleni și acompaniate de Bunica și Bunelul Tudor de la Văleni.

– Sala de evenimente propriu-zisă cu o capacitate de aprox 200-230 de persoane în incinta Restaurantului “Dor”, împreună cu terasa de joc adiacentă, amenajată tradițional.

– Foișorul de lemn al curții-muzeu a Eco-Village Valeni cu o capacitate de aprox. 200 persoane. 

– Echipamente necesare desfășurării conferințelor (e.g. proiector, boxe, etc.) 

 

Rezervă acum

Excursie în rezervație, tur 4 ore

Rezervă acum

Prețuri de la 20 EUR/pers/noapte