Termeni și Condiții Eco-village Văleni

Prin accesarea site-ului www.complexvaleni.com înseamnă că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

Termeni și Condiții de utilizare a site-ului

Prezentul site web, denumit în continuare www.complexvaleni.com este un site de informare cu privire la evenimentele şi ofertele complexului turistic ECO-VILLAGE VĂLENI, situat pe str Morii nr.1 sat Văleni, Republica Moldova. Conţinutul site-ului este public, iar accesul la informaţii este permis oricărui utilizator care doreşte să afle mai multe detalii despre ofertele complexului turistic ECO-VILLAGE VĂLENI : corporate, evenimente speciale (nunţi, botezuri etc.), diverse oferte incluse aferente evenimentelor desfăşurate în cadrul locaţiei. Administratorul acestui site îşi rezervă dreptul de a face orice modificare de structură şi conţinut pentru www.complexvaleni.com, parţiale sau totale, în orice moment, fără a notifica în prealabil vizitatorii site-ului.
1. Conținut
Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezentate pe site (incluzând, dar fără a se limita la : texte, informaţii, fotografii, tururi virtuale, date etc.- generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente : LEGE Nr. 139 / 02-07-2010, cu modificările şi completările ulterioare, privind drepturile de autor şi drepturile conexe, legea Nr. 38 / 29-02-2008, privind mărcile şi indicaţiile geografice şi legea Nr. 991-XIII din 15.10.96 privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicatibilitatea acestora.
Site-ul şi conţinutul sunt protejate de către legea drepturilor de autor din Moldova, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât Moldova. Dumneavoastră nu puteţi stoca, modifica, ori transfera cu orice titlu, în parte ori între site-ul şi/ sau conţinutul. Exploatarea este liberă sub condiţia non-comercialităţii şi respectarea termenilor impuşi de către www.complexvaleni.com.
www.complexvaleni.com nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/ din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului sau a unei părţi din conţinut în orice mediu.
Toate informaţiile prezentate pe site au caracter informativ. www.complexvaleni.com nu îşi asumă răspunderea pentru corectitudinea informaţiilor prezentate, deci folosiţi-le doar pentru informarea personală.
2. Drepturi de autor
Toate drepturile sunt rezervate www.complexvaleni.com. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uz personal sau necomercial.
Preluarea informaţiilor de pe site-ul www.complexvaleni.com este posibilă doar în următorul caz: se poate prelua doar un paragraf al conţinutului informativ şi maximum o poză. La sfârşitul materialului de pe site-ul dumneavoastră, într-un paragraf separat, trebuie afişat textul “[titlu] www.complexvaleni.com” cu link pe textul “[titlu] www.complexvaleni.com” către pagina www.complexvaleni.com.
3. Politica de confidențialitate
Site-ul www.complexvaleni.com este un site multilanguage, creat și dezvoltat pe platforma WordPress şi căruia se aplică următorii termeni de utilizare care includ, dar fără a se limita la acestea, toate textele, pozele, eventualele unelte interactive, paginile personale în oricare dintre paginile site-ului. www.complexvaleni.com nu va fi considerat responsabil pentru orice încălcare a acestor termeni de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu conţinutul prezentului document vă rugăm să nu utilizaţi serviciile acestui site. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniţi pe acest site să verificaţi dacă termenii de utilizare au fost modificaţi.
Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea de către dumneavoastră a acestor termeni de utilizare.
www.complexvaleni.com îşi rezervă dreptul să completeze şi/ sau să modifice aceşti termeni de utilizare cu termeni adiţionali care se vor publica în pagina serviciului corespunzător căruia acei termeni i se aplică. Prin prezenta sunteţi de acord că aceşti termeni adiţionali fac parte din termenii generali de utilizare şi se supun aceloraşi reguli.

Termeni și Condiții Newsletter

1. Înregistrare
Pentru abonare la newsletter trebuie să furnizaţi adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false, precum şi introducerea de date care nu vă aparţin. Ulterior completării formularului veţi fi abonat automat la newsletter. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abunarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparţin.
2. Condiții de utilizare
Utilizatorul trebuie să se asigure că newsletter-ele trimise de către furnizor ajung la destinaţie (sunt livrate în Inbox). În cazul în care e-mail-urile trimise de către furnizor ajung în dosarul (folder-ul) de Spam/ Junk/ Bulk/ Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de către softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam/ Not junk.
Nu este permisă sub nicio formă raportarea ca Spam/ Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului, iar în cazul în care utilizatorul nu doreşte să mai primească newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze.
Dezabonarea este instantă, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterior decât dacă se reabonează.
3. Date cu caracter personal
Completând formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va daţi acordul, în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de furnizor.
Datele personale completate în formular vor fi folosite doar în scopuri de marketing și comunicare, şi nu vor fi făcute publice niciunei terţe părţi fără acordul dumneavoastră.
4. Responsabilitate
Furnizorul nu oferă niciun fel de garanţie asupra conţinutul furnizat în newsletter şi nu oferă nicio garanţie că serviciul va funcţiona fără întreruperi sau fără erori, că defecţiunile vor fi remediate sau că materialele furnizate prin e-mail sunt corecte, exacte şi/ sau de încredere. Totodată furnizorul nu garantează că problemele de securitate sau erorile umane şi/ sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate.
Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului. Furnizorul garantează că din momentul dezabonării, nu veţi mai primi ediţiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de către furnizor va conţine instrucţiuni clare de dezabonare instant.
5. Încetarea furnizării serviciului
Oricare dintre părţi are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv şi fără notificarea prealabilă. S.C. Rumix Stil S.R.L. îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condiţiile menţionate mai sus.
6. Legea aplicabilă. Rezolvarea litigiilor
Aceşti Termeni şi Condiţii Generale sunt guvernaţi de legea română. Orice neînţelegere în legătură cu executarea acestor Termeni şi Condiţii Generale va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente din localitatea în care S.C. RUMIX STIL S.R.L. este înregistrată.

Conform Codului de Conduita privind Prevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuala în Turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, vor prezenta certificatul de nastere al copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.  Adultii insotiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.

7. Date de contact

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteţi contacta pe adresa de e-mail: complex.valeni@yahoo.com

8. Clauze finale
Furnizorul poate colabora cu terţi pentru a vă putea oferi în condiţii optime serviciul gratuit.
Aceşti termeni şi condiţii pot fi modificaţi ulterior, la orice dată de către S.C. RUMIX STIL S.R.L., fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, S.C. RUMIX STIL S.R.L. va pune la dispoziţie o nouă versiune a Termenilor şi Condiţiilor Generale pe site. Utilizatorul este obligat să verifice periodic aceşti termeni şi condiţii, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul de Newsletter.

Rezervă acum

Prețuri de la 20 EUR/pers/noapte

Rezervă acum

Excursie în rezervație, tur 4 ore